Επικοινωνία Χρήσιμες Συνδέσεις  
 
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ   Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις   Διασκέδαση
ΔΡΑΚΟΛΙΜΝΗ - ΒΕΡΛΙΓΚΑ Ι.Μ. ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΧΑΛΙΚΙ ΧΩΡΙΟ ΧΑΛΙΚΙ ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑ ΡΟΛΟΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ ΛΗΘΑΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΑΛΙΟ ΓΕΦΥΡΙ ΠΑΡΚΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΡΟΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙ ΜΥΛΟΣ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
 

ΜΑΝΑΒΙΚΑΗ πόλη των Τρικάλων θα εντυπωσιάσει τον κάθε επισκέπτη με τ’ αμέτρητα καφέ και μπαράκια που διαθέτει ιδιαίτερα στον κεντρικό πεζόδρομο, την Ασκληπιού, όπου συγκεντρώνεται κυρίως ο νεαρόκοσμος. Τα Παλιά Μανάβικα προσφέρουν πληθώρα μαγαζιών με ελληνική και ξένη μουσική που κάθε βράδυ σφύζουν από ζωή. Αρκετά είναι και τα μαγαζιά με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική.

Έντονη είναι και η νυχτερινή ζωή στην πόλη της Καλαμπάκας με πολλά μπαράκια, καφετέριεςκαι μαγαζιά με ξένη, ελληνική και ζωντανή μουσική, που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της πόλης.Διασκέδαση...στους πρόποδες των επιβλητικών βράχων των Μετεώρων.

Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης, τα χωριά του ορεινού όγκου ενδείκνυταιγια ήρεμες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης. Μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό και τον καφέ αγναντεύοντας τη μαγεία του τοπίου που ξεδιπλώνεται σε χώρους άνετους και όμορφα διακοσμημένους.

  Ο Νομός μας

Γενικά για το Νομό Τρικάλων
Γεωμορφολογικά Στοιχεία
Δημογραφικά Στοιχεία
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Τρίκαλα
Καλαμπάκα
Μετέωρα
Ασπροπόταμος
Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Νεραϊδοχώρι
  Ιστορία / Πολιτισμός

Προϊστορία / Αρχαιότητα
Βυζαντινή Περίοδος
Νεότερη Ιστορία
  Επιμελητήριο Τρικάλων