Η ιστορία της ταβέρνας ξεκινάει από το 1938 όταν ο Κώστας Ασπρούδης δημιούργησε ένας στέκι με σούβλες κυρίως κοκορέτσι, κοντοσούβλι και σπληνάντερο προσφέροντας στους περαστικούς και τους διερχόμενους κυνηγούς πεντανόστιμα εδέσματα! Μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο το μαγαζί συνεχίζοντας την πορεία του μέσα στον χρόνο απέκτησε φήμη και διάσημους πελάτες όπως την Πόλυ Πάνου και τον Πάνο Γεραμάνη. Σήμερα η κόρη του Ευτυχία Κοτούλα συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση σ’ έναν χώρο στην είσοδο της Ελάτης Τρικάλων με πραγματική ατμόσφαιρα και ζεστασιά. Η αίθουσα χωρητικότητας 120 ατόμων είναι διακοσμημένη σύμφωνα με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διαθέτει 2 τζάκια. Από το μενού το σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστείτε πέρα από τις διάσημες σούβλες, θα γευτείτε γίδα βραστή, πρασσοτηγανιά, κατσίκι στη γάστρα, πιάτα από κυνήγι όπως μπριζόλα, αγριογούρουνο, ζαρκάδι στιφάδο με μήλο, κάστανα, δαμάσκηνα κ.α. Η κυρία Ευτυχία είναι η ψυχή του μαγαζιού μαγειρεύει και επιμελείται την κουζίνα καθημερινά η ίδια. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τις πίτες της κυρίας Ευτυχίας όπως χορτόπιτα, τυρόπιτα και γαλατόπιτα. Η αίθουσα προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις και κλείνεται από τουριστικά γραφεία και συλλόγους.
|